Welkom op de website van "Strijkservice Pascalle"

Uw strijkservice in de gemeente Sittard - Geleen - Born

Foto Strijkservice Pascalle

Strijkservice Pascalle is per 1 april 2014 gestopt vanwege persoonlijke omstandigheden.

Ik bedank al mijn klanten voor het jarenlange vertrouwen dat zij mij gegeven hebben en tevens bedank ik hen die mij een warm bericht gestuurd hebben naar aanleiding van mijn moeilijk besluit om te stoppen met mijn bedrijf.

De domeinnaam strijkster.nl met zeer goede zoekresultaten in Google als het gaat om de trefwoorden strijkservice Sittard Geleen is ter overname aangeboden. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met CIS-Websolutions, t.a.v. Roland Leurs tel 06-4402 6958 of per e-mail info@cis-websolutions.nl.
Wij kunnen u van dienst zijn als u weinig tijd heeft om de wekelijkse berg gewassen kleding netjes te strijken en op te bergen. Het maakt daarbij niets uit of u regelmatig uw was brengt, of incidenteel. Wat dat betreft heeft u geen verplichtingen bij ons. U kunt uw wasgoed naar ons brengen en u kunt deze binnen enkele dagen gestreken en gevouwen weer op komen halen.

Wij verlenen deze service niet alleen voor alleenstaande mannen die zogezegd niet zouden kunnen strijken, maar ook voor tweeverdieners die geen tijd hebben om te strijken, voor mensen op leeftijd en minder validen voor wie het strijken fysiek te zwaar is en natuurlijk ook voor klanten die soms gewoon geen zin hebben om wéér die berg weg te werken.